|
![]() |
Dreambox Genel Katagorisinde ve Dreambox 500s Forumunda Bulunan Dreambox 500s PC'den Dream'e Film oynatılması...Play2Dream Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Dreambox 500s PC'den Dream'e Film oynatılması...Play2Dream Bu program bilgisayarınızda kayıtlı bir filmi Dream'de izleyebilmenize yarıyor hem de isterseniz altyazılı. Kullanımı: ...
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (Mesaj Linki) |
|
|
Dreambox 500s PC'den Dream'e Film oynatılması...Play2Dream
Bu program bilgisayarınızda kayıtlı bir filmi Dream'de izleyebilmenize yarıyor hem de isterseniz altyazılı. Kullanımı: ![]() 1-Play2Dream uygulamasını zipten kurtarıp başlatın. 2-Önemli bilgileri girin: Dream IP'si Dream kullanıcı adı ve şifre Filmlerin yer aldığı klasör ismi CD/DVD sürücünün adı. 3-"Install" tıklayın. 4-Setupun bitmesine kadar bekleyin. 5-VLC Media Playerin kurulumu başlayacak. Devam etmek için "Next" tıklayın. 6-Bitti uygulamayı kapatın. 7-Uzaktan kumandanın "Yeşil" tuşu ile "Movies From PC" seçin. 8-Filmi oynatın. Vlc Masaüstündeki kısa yoluna sağ tıkla özelikler de kısa yolu hedef satırındaki "C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe" bir boşluk bırakarak --extraintf=http" sonuna aynı şekilde ekleyin.. Örnek bu şekil olacak: "C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe" --extraintf=http" Daha Sonra filimlerin olduğu klasörü paylaşıma açın ve dreamden pc deki filmleri izlemenin keyfini yaşayın. denenmiştir... Bu özellik Bilgisayarınız açık ise Dream'de çalışacaktır. Hepsi bu... Dreambox 500s test edilmiştir. Bu Konuyu Facebook'ta Paylaş
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Ücretsiz Kayıt olmalısınız..
Kopyala Yapıştır Özelliğini Sadece Üyelerimiz Kullanabilir..
Ayrıca Kayıt Olan Üyelerimiz Reklamlar Olmadan Sitemizde Daha Rahat Faydalanır..
Konu KemaL tarafından (02-05-2010 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 (Mesaj Linki) |
|
|
teşekkürler arkadaşım. deneyelim bakalım.
|
|
|
|
|
|
#3 (Mesaj Linki) |
|
|
link yok konuda düzeltilsin lütfen...
|
|
|
|
|
|
#4 (Mesaj Linki) |
|
|
|
|
|
#5 (Mesaj Linki) |
|
|
|
|
|
#6 (Mesaj Linki) |
|
|
teşekkür ederim.....
|
|
|
|
|
|
#7 (Mesaj Linki) |
|
|
teşekkürler elinize sağlık
|
|
|
|
| Bu mesaj için furkan02 kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#8 (Mesaj Linki) |
|
|
link nerde...göremedim
|
|
|
|
|
|
#9 (Mesaj Linki) |
|
|
cvp yazmışsın görmen lazım...sayfayı yenileyin...
|
|
|
|
|
|
#10 (Mesaj Linki) |
|
|
Daha önce denedim ama calistiramadim bir kere daha denemek istiyorum sagol sunum icin.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 500s, dreambox, dreame, film, oynatilmasiplay2dream, pcden, playdream |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|